Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
Наші
телефони
Графік
роботи
Пн – Пт: з 10:00 до 19:00
Сб-Нд: вихідний
Як відрізнити оригінальні окуляри Ray Ban від підробки

Купівля сонцезахисних окулярів Ray Ban - це не тільки можливість показати свій статус, а й турбота про здоров'я очей. Цей аксесуар має стильний вигляд, високу міцність і всі необхідні захисні властивості.

З огляду на популярність бренду, окуляри Рей Бен зараз все частіше дублюються іншими виробниками. І далеко не всі моделі, представлені на ринку, є оригіналами. При цьому можна зустріти як хороші копії та репліки, повністю ідентичні справжнім сонцезахисним окулярам Ray Ban, так і низькоякісні підробки, які можуть тільки нашкодити зору.

Знання про те, як відрізнити підробку окулярів Ray Ban від оригіналу, допоможе вам зберегти своє здоров'я. А вміння перевіряти якість копій і реплік - добре заощадити.

Чим відрізняються підробки окулярів Ray Ban від оригіналів

Репліки дублюють оригінал Рей Бен на 100% і зовні, і за захисними властивостями, тому на них не будемо загострювати увагу. Найголовніше - знати, як відрізнити оригінальні сонцезахисні окуляри Ray Ban від низькосортних підробок, оскільки саме останні становлять найбільшу небезпеку.

Ось кілька параметрів, на які варто звертати увагу перед покупкою:

  • Захисні покриття. Справжні окуляри Рей Бен мають максимальний фільтр від ультрафіолетового випромінювання - UV400. Іноді зустрічається поляризація - блокування відблисків. На підробках лінзи просто пофарбовані і не мають жодних захисних властивостей.
  • Вага і матеріали. Ray Ban у виробництві найчастіше використовує мінеральне скло і сплав титану, через що вироби важать чимало. Визначити оригінал можна за цією ознакою. Міцний і легкий полікарбонат також застосовується, але тільки тоді, коли на лінзах нанесена поляризація. Підробки найчастіше роблять зі звичайного пластику.
  • Гравірування. На правій лінзі оригіналу вигравіруваний логотип, на лівій - значок RB. Якщо зображення переплутані місцями або легко стираються, то перед вами підробка.
  • Маркування. На оригіналі окулярів Ray Ban завжди вказано номер моделі, ступінь затемнення, розмір, код кольору. Букви і цифри чіткі, їх не можна легко видалити. Додаткова інформація є на носоупорах і містку.
  • маркування справжніх окулярів ray ban фото
  •  
  • Якість. Якщо ви бачите патьоки, задирки, нерівності, то це підробка. Оригінальні сонячні окуляри Рей Бен зроблені акуратно і без дефектів.
  • Колір. Різноманітність у бренду велика, особливо у сезонних і лімітованих колекцій. Але всі відтінки можна побачити на офіційному сайті та порівняти. Головний показник: уся фурнітура та оправа оригіналу має бути однакового кольору.
  • Кріплення. Шарніри виготовлені з металу такого ж відтінку, як і оправа. На копіях фурнітура неохайна, туго або занадто легко відкриваються, не тримають дужки так, як потрібно.
  • Документи. У оригінальних окулярів Ray Ban у паспорті міститься вся інформація, зокрема російською мовою і без помилок. Папір глянцевий, з чітким шрифтом і зображеннями. У підробки немає документації або вона неякісна.
  • Упаковка. Оригінали окулярів від сонця Ray Ban йдуть у красивій матовій упаковці срібного кольору. Не може бути помилок, тонкого картону, дефектів поліграфії. На етикетці нанесено інформацію про місце виробництва, модель, QR-код. У підробки вона зазвичай блискуча і глянсова, з яскраво-червоним логотипом.
  • Комплектація. Оригінальний футляр виконаний зі шкіри з оксамитовою підкладкою. Кнопка в тон шкіри з логотипом бренду. На підробці печатка намальована, на оригіналі - витіснена, що дає змогу легко перевірити окуляри Ray Ban на оригінальність.
  • як відрізнити оригінал окулярів ray ban від підробки
  • Ціна і місце продажу. Зрозуміло, вартість оригіналу в рази вища. Він не може продаватися десь у кіосках і кіосках.
  1. Що таке копії та репліки окулярів Рей Бен

    Багато хто вважає, що копія - це завжди продукція низької якості. Але це не так! Існують високоякісні репліки, які дублюють оригінал Рей Бен до найдрібніших деталей. Дивлячись на них просто неможливо дізнатися, оригінальні це окуляри Ray Ban чи ні.

    Репліка - це точний дублікат оригіналу. Саме такі окуляри ми продаємо в розділі «Ray Ban Original», стежачи за якістю кожної моделі.

  2. На лінзах і носоупорах є гравіювання, як у RB. На оправі - маркування. Його не можна стерти.
  3. гравірування на оригінальних рей бен фото
  4. Лінзи виготовлені з мінерального скла і мають покриття від УФ-випромінювання UV400. Лише деякі моделі, призначені для водіїв, виготовляються з полікарбонату і мають поляризаційний фільтр. Це зумовлено тим, що водійські окуляри не рекомендовано, а в деяких країнах навіть заборонено, робити зі скла.
  5. Зрозуміти, підробка чи репліка окулярів Ray Ban, можна за вагою. Взявши вироби зі скла в руки, відчуєте вагомість.
  6. Всі кріплення якісні та міцні. Вони відмінно тримають дужки.
  7. як перевірити оригінальні ray ban чи ні фото
  8. Коробочка «Ray-Ban sunglasses» щільна, без дефектів.
  9. Футляр коричневого або чорного кольору з логотипом RB, кнопкою в тон.
  10. Паспорт окулярів Ray Ban зі щільного глянцевого паперу, якісно надрукований.
  11. Серветка з мікрофібри оригінального кольору з назвою бренду.

 

Наші фахівці дадуть відповідь на всі питання, і розкажуть докладніше про репліки та їхні характеристики.

Важливо: ви отримуєте ідентичні оригіналу окуляри Ray Ban, але в рази дешевше. Ми стежимо за якістю всіх виробів, і пропонуємо вам самостійно переконатися в їхній надійності. Для цього в нашому шоу-румі встановлено спеціальний прилад (спектрометр) для перевірки наявності UV-фільтра, а також тестер поляризації.

Також, крім реплік, ви можете купити хороші копії. Вони, як і справжні окуляри Ray Ban, мають всі необхідні захисні властивості, але відрізняються використовуваними матеріалами.

Для кожної моделі Рей Бен у нашому каталозі зроблено безліч фотографій, щоб ви могли оцінити зовнішній вигляд окулярів і підібрати відповідну форму. А докладний опис містить у собі:

  • розміри;
  • матеріали; 
  • покриття;
  • колір.

Коментарі

Написати коментар