Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
Наші
телефони
Графік
роботи
Пн – Пт: з 10:00 до 19:00
Сб-Нд: вихідний
Як вибрати дитячі сонцезахисні окуляри

Якщо ви - молодий батько, то рано чи пізно у вас з'явиться питання: як вибрати дитячі сонцезахисні окуляри? Дехто вважає, що це просто аксесуар для дитини, який потрібен для гри в наслідування дорослому. Але насправді дуже важливо захищати дитячі оченята від впливу сонячних променів. Згідно з дослідженнями, приблизно до 10 років кришталик у малюка дуже сприйнятливий до ультрафіолету і неодмінно потребує захисту.

У цій статті ми розповімо, якими мають бути дитячі сонцезахисні окуляри і як правильно їх вибрати.

Якими мають бути лінзи в сонячних окулярах для дитини: вибираємо найкращі

Щоб підібрати дитині сонцезахисні окуляри, потрібно звертати увагу на кілька факторів:

  • Вибирайте лінзи з максимальним захистом від ультрафіолету UV400.
  • Дитячі сонячні окуляри краще брати з лінзами з полікарбонату. Це легкий і міцний матеріал, який у разі падіння аксесуара не розбивається на осколки, а лише тріскається. Це менш травмонебезпечно для очей або шкіри дитини. Тому якщо стоїть вибір між склом і полікарбонатом, обирайте друге.
  • Хорошим варіантом стануть лінзи з поляризацією: вони мають додаткову функцію відсіювання відблисків. Це актуально в разі, якщо ви збираєтеся в поїздку на море - дитині буде комфортно дивитися на морську гладь у таких сонцезахисних окулярах;
  • Колір лінз краще вибирати максимально спокійний, щоб не дратувати очі. Це можуть бути сірі, коричневі, чорні, темно-зелені відтінки.

Дитячі окуляри від сонця потрібно купувати максимально лаконічні, які не рясніють візерунками і не виділяються химерними формами. Робити вибір аксесуара необхідно виходячи з його корисних властивостей.

як вибрати сонцезахисні окуляри для дитини фото

На що ще звернути увагу

Підібрати дитячі окуляри для сонця неважко. Якщо ви знайшли модель з відповідними лінзами, далі необхідно оцінити:

  • Наскільки малюкові комфортно в такому аксесуарі. Чи не тиснуть дужки, чи не натирає місток перенісся, чи підходить розмір і форма аксесуара. Виріб має надійно триматися, але не натирати і не спадати;
  • Якісний гіпоалергенний склад. Безпечним матеріалом лінз вважається полікарбонат. Також важливо, з чого зроблена оправа у виробі. Зазвичай це пластик, каучук або сплав металу і нікелю;
  • Дужки мають бути м'якими, прогумованими, добре гнутися. Якщо дитина доросліша, можна підібрати моделі з металевою оправою.

як мають сидіти дитячі сонцезахисні окуляри фото

Таким чином, ми розібрали, якими мають бути дитячі сонцезахисні окуляри. Не варто економити на аксесуарі для вашого чада, не купуйте вироби на ринках або в переходах.

У нашому інтернет-магазині ви можете підібрати окуляри від сонця як для дітей 4-5 років, так і для підлітків. Всі моделі відповідають заявленим вище вимогам і надійно захистять очі вашої дитини.

Коментарі

Написати коментар