Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
Наші
телефони
Графік
роботи
Пн – Пт: з 10:00 до 19:00
Сб-Нд: вихідний
Як повинні сидіти окуляри від сонця на обличчі

Для того щоб сонцезахисні окуляри принесли вам максимальну користь, вони повинні мати не тільки лінзи високої якості, а й правильно сидіти. Якщо під час вибору не звернути увагу на цей фактор, ваш імідж серйозно постраждає. Під загрозою опиниться і здоров'я - адже носіння сонцезахисних аксесуарів, які сидять не так, як повинні, може стати справжніми тортурами.

Занадто вільна посадка, за якої сонцезахисні окуляри злітають з голови, триматиме вас у постійній напрузі та побоюванні розбити лінзи. А тісна і гнітюча оправа викличе подразнення і головний біль. Щоб уникнути дискомфорту, не зайвим буде дізнатися, як вони мають сидіти в ідеалі. У цій статті ми розповімо, як правильно вибрати і носити сонцезахисні окуляри, і відповімо на найпопулярніші запитання щодо їхнього розташування на обличчі.

Як носити окуляри: правила ідеальної посадки

Правильно вибирати і носити окуляри - це ціле мистецтво. Навіть наймодніший і найкрасивіший сонцезахисний аксесуар, який буде погано на вас сидіти, зробить ваш образ непривабливим в очах оточення. А постійна незручність від тісної оправи, що заважає, теж не принесе нічого хорошого.

чи повинні окуляри від сонця закривати брови фото

Давайте подивимося, які чинники важливо враховувати під час вибору окулярів від сонця, і як вони мають сидіти в ідеалі:

  • Розмір. Сонцезахисні аксесуари підбираються строго по ширині обличчя. Вони не повинні спадати з голови при найменшому русі, але при цьому сидіти досить вільно, щоб не тиснути на скроні.
  • Вага оправи. Віддайте перевагу моделям у легких оправах. Занадто масивні і великовагові сонцезахисні окуляри при тривалому носінні можуть «віддавити» вам ніс і вуха. У цих місцях порушиться кровообіг, а на переніссі ще й залишаться некрасиві вм'ятини.
  • Розміщення на обличчі. Оправа має сидіти на обличчі рівно, перебуваючи в строго горизонтальному положенні. Помітний перекіс аксесуара порушить гармонійність образу і додасть вам неакуратного вигляду.
  • Як окуляри повинні сидіти на носі. Щоб сонцезахисні аксесуари носилися комфортно, і не доставляли вам проблем, вони повинні сидіти не на носі, а на переніссі. Тобто спиратися на кістку, а не на хрящову тканину. Така правильна посадка надійніша і безпечніша. Адже м'який хрящ не зможе міцно утримувати окуляри на носі, а від постійного тиску він може навіть деформуватися. Найкомфортніше сидітимуть на обличчі моделі з м'якими, регульованими носоупорами, які легко підлаштувати під розмір перенісся.
  • як мають сидіти окуляри на обличчі фото
  • Чи повинні окуляри торкатися щоки. Оправа має сидіти, спираючись строго містком на ніс і дужками на вуха. Торкання інших частин обличчя свідчить про те, що аксесуар обрано неправильно. Оправа, що лежить на щоках, виглядає не особливо естетично. А коли ви будете розмовляти або посміхатися, сонцезахисні окуляри стануть безглуздо підстрибувати, замість того, щоб спокійно лежати на обличчі.
  • Чи повинні окуляри від сонця закривати брови. Оптимальний варіант - коли верхні краї оправи повторюють вигини брів, і їх повністю видно з-під окулярів від сонця. Виняток - об'ємні моделі «Оверсайз», які закриватимуть брови в будь-якому разі.
  • Як мають сидіти дужки. Завушники мають лежати вільно, не здавлюючи вуха і скроні, при цьому забезпечуючи стійку посадку сонцезахисних окулярів на обличчі.

 

Приміряючи сонцезахисні окуляри, не тільки вдивляйтеся в дзеркало, а й ретельно прислухайтеся до своїх почуттів і вражень. Чи сидять вони так, як потрібно? Пам'ятайте, що оправи не розтягуються, і найменший дискомфорт під час примірки може перерости в значні незручності під час тривалого носіння.

Коментарі

Написати коментар