Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
Наші
телефони
Графік
роботи
Пн – Пт: з 10:00 до 19:00
Сб-Нд: вихідний
Які сонцезахисні окуляри в моді в 2024 рік

Сезон весна-літо 2024 вже в самому розпалі. І всім, хто ще не придбав собі сонцезахисні окуляри, саме час про це задуматися. Щоб залишатися в тренді, зверніть увагу на те, які моделі цього року наймодніші та найпопулярніші.

Дизайнери провідних брендів знову порадували нас новими цікавими колекціями, і законодавці моди вже щосили хизуються луками, доповненими оригінальними сонцезахисними аксесуарами. У 2024 році вам буде дуже просто не відстати від ікон стилю - адже модних форм і забарвлень оправ і лінз цілком достатньо, щоб підібрати їх до будь-якого образу. Давайте подивимося, які моделі зараз найпопулярніші, і які тенденції на сонцезахисні окуляри диктує сучасна мода.

Найпопулярніші моделі сонячних окулярів поточного сезону

У 2024 році в моді будуть не тільки оригінальні варіації класичних сонцезахисних окулярів. Модельний ряд аксесуарів поповнився абсолютно новими формами, які зацікавлять любителів креативу. Девіз сезону - повна свобода вибору. Причому це стосується не тільки форми, а й кольору, і матеріалу виготовлення окулярів.

модні форми сонцезахисних окулярів фото

Кожна трендова модель 2024 по-своєму унікальна, і обов'язково знайде своїх шанувальників:

  • «Оверсайз». Величезні сонцезахисні окуляри на пів обличчя знову в моді. Їхні напівпрозорі лінзи чудово підходять для створення елегантного і загадкового образу. Форма оправи може бути практично будь-якою: круглою, квадратною або шестикутною. Головне - щоб усі куточки були максимально згладжені.
  • «Тишейди». Круглі сонцезахисні окуляри в різних варіаціях будуть дуже популярні у 2024 році. Але слід враховувати, що ця форма дуже неоднозначна, і підходить далеко не всім.
  • «Авіатори». Ще жоден модний сезон не обходився без обігрування цієї моделі. 2024 рік не виняток, і нас знову тішитимуть цікаві дизайнерські рішення класичної краплеподібної оправи. Найпопулярніші варіанти на сьогоднішній день: у тонкому металі і з дзеркальними різнокольоровими лінзами.
  • «Котяче око». Знайома форма найсексуальніших і найжіночніших в історії сонцезахисних окулярів залишається в моді, але в трансформованому на сучасний лад вигляді. Взявши за основу розкосий силует «Котів», або «Метеликів», як їх ще називають, модельєри змінили його практично до невпізнання, і зробили більш молодіжним. Але для тих, хто залишається вірним класиці та стилю ретро, теж знайдуться модні елегантні різновиди знаменитого «Котячого ока».
  • «Sci Fi». Вузькі футуристичні сонцезахисні окуляри в авангардному стилі припадуть до душі сміливим любителькам експериментів. У 2024 році наймодніші форми для цієї моделі - гострокутні витягнуті трикутники в оправах різної товщини або зовсім без неї.
  • сонцезахисні окуляри тренди цього року фото

Як бачите, мода на форми сонцезахисних окулярів у 2024 році дуже демократична, і популярні моделі сезону представлені у величезній різноманітності. А ще більш унікальними їх робить дизайнерське оформлення і великий вибір колірної гами.

Тенденції модного дизайну сонцезахисних окулярів

Одні й ті самі моделі сонцезахисних окулярів, виконані в різних кольорах і матеріалах, матимуть абсолютно різний вигляд. А ексклюзивний декор підкреслить індивідуальність аксесуара і зробить імідж його власника неповторним.

У 2024 році в тренді буде різноманітність, але наймоднішими стануть сонцезахисні окуляри в таких варіантах дизайну:

  • Колір лінз. У моді 2 протилежності - майже прозорі димчасті та чорні непроникні скла. Також популярні дзеркальні лінзи яскравих кольорів і градієнтні (омбре), з плавним переходом від світлого до темнішого відтінку.
  • Колір і матеріал оправ. У 2024 році в тренді залишається тема екології. Тому неймовірно модними стануть сонцезахисні окуляри в оправах із природного матеріалу: дерева, рогу, або черепахові. У моді також звичний пластик усіх кольорів веселки, що вдало перегукуються з предметами вашого гардеробу. Дуже стильно і модно для цього сезону виглядають сніжно-білі оправи будь-якої форми в поєднанні з темними лінзами.
  • Оформлення. Для сонцезахисних окулярів сезону весна-літо 2024 буде актуальним помітний декор у вигляді ліпних квіткових композицій, блискучих стразів, намистин і кристалів.

які сонцезахисні окуляри в моді фото

Створюючи свій імідж, орієнтуйтеся не тільки на те, які сонцезахисні окуляри у 2024 році наймодніші. Навіть найпопулярніша модель не прикрасить вас, якщо вона не відповідатиме загальному стилю, кольоротипу і формі обличчя. Постарайтеся обов'язково врахувати і правильно поєднувати всі ці фактори, і тоді модні сонцезахисні окуляри ідеально впишуться в загальний ансамбль, зробивши ваш образ незабутньо стильним і оригінальним.

Коментарі

Написати коментар