Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів
  • Iнфо
Наші
телефони
Графік
роботи
Пн – Пт: з 10:00 до 19:00
Сб-Нд: вихідний
Чи можливий обмін і повернення сонцезахисних окулярів

Під час вибору сонцезахисних окулярів враховується безліч параметрів: розмір, форма, колір, наявність захисних покриттів тощо. І не завжди вдається вгадати з усіма з них з першого разу, особливо при замовленні в інтернет-магазині без попередньої примірки. У результаті оправа може тиснути або спадати, модель не підходити до форми обличчя, відтінок лінз створювати дискомфорт. Звідси виникає питання, а чи можна повернути сонцезахисні окуляри назад у магазин? І, якщо так, то за яких умов?

Умови повернення або обміну сонцезахисних окулярів

У законі України «Про захист прав споживачів» зазначено, що сонцезахисні окуляри можна повернути або обміняти, якщо:

  • Ще не минуло 14 днів з моменту покупки;
  • Був виявлений брак.

Також повернути або обміняти окуляри від сонця можна, якщо вам просто не сподобався фасон або не підійшов розмір. Але це правило діє тільки, якщо:

  • На оправі та лінзах немає слідів носіння;
  • Упаковка і всі комплектуючі мають товарний вигляд;
  • Збережені всі бирки та фірмові знаки.

Якщо зазначених умов не дотримано, вам може бути відмовлено в поверненні або обміні товару. Тому перед тим, як зняти всі бирки і почати активно носити окуляри, рекомендується перевірити їх на наявність браку, і переконатися в тому, що вони вам підходять.

чи можна обміняти окуляри від сонця фото

 

Ці ж правила діють і під час відправлення Новою Поштою - на відділенні уважно огляньте товар на збереження. Якщо з якоїсь причини він вам не підходить, можете відмовитися від посилки, нічого не оплачуючи.

Можливі причини відмови в поверненні або обміні

Слід пам'ятати і про умови, недотримання яких також призводить до відмови продавцем повертати гроші за товар або міняти його на інший:

  • Недбале використання, яке стало причиною поломки;
  • Закінчення гарантійного терміну, який становить 14 днів з моменту купівлі;
  • Самостійний ремонт: заміна лінз, фарбування оправи тощо.

Таким чином, якщо у вас виникло бажання повернути або обміняти сонцезахисні окуляри, ви без проблем можете це зробити. Головне пам'ятати і дотримуватися перерахованих вище умов.

Коментарі

Написати коментар